Wanneer u bent verwezen door de huisarts of een specialist uit het ziekenhuis, zult u een verwijsbrief hebben gekregen voor oefentherapie.

Ook kunt u zich rechtstreeks aanmelden zonder verwijzing. Door middel van een screening beoordelen wij dan of u in aanmerking komt voor oefentherapie of kinderoefentherapie.

U kunt ons bellen of e-mailen om een afspraak te maken. Ook kunt u onder het kopje ‘contact’ het contactformulier invullen.
Zijn wij niet in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, dan kunt u het antwoordapparaat inspreken. Wij bellen u dan op werkdagen binnen 24 uur terug. Gewoonlijk kunnen wij de afspraak voor de eerste behandeling binnen 3 werkdagen maken. Na het maken van de afspraak sturen wij per mail een afspraakbevestiging.

De eerste afspraak:

Als u voor de eerste keer bij ons komt wordt er een behandeldossier aangemaakt. Er vindt een vraaggesprek plaats, waarbij we alles willen weten over de klachten/problemen en de hulpvraag. Het onderzoek wordt (deels) uitgevoerd en er worden oefeningen gegeven. De behandelingen duren ongeveer een halfuur.

Vanuit hygiënisch oogpunt stellen wij schone sokken op prijs. Neemt u ook uw handdoek mee? Als u zich aanmeldt voor de AfsprakenApp zult u nooit een afspraak vergeten!