Elles

Oefentherapeut & kinderoefentherapeut

Mijn naam is Elles ten Hoor, meisjesnaam Lampert. Ik ben geboren in Tilburg in 1981, maar woon al vanaf mijn 10e in Drenthe. Hier kreeg mijn vader voor het eerst fysiotherapie en dit vond ik als 10-jarige reuze interessant. Toen wist ik het al: ik wil fysiotherapeut worden! Ik werd niet ingeloot voor de studie en ben verder gaan kijken: het werd Oefentherapie Cesar. Een HBO opleiding in Utrecht. Na een jaar zou ik dan alsnog fysiotherapie gaan doen, was het idee, maar nee…ik kon mij goed vinden in de denkwijze van oefentherapie:

 

“Voorkomen is beter dan genezen!”

 

Zomer 2003 was ik klaar met de opleiding en in januari 2004 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Klazienaveen: het grootste buitendorp van de gemeente Emmen. Ik was kort gevestigd in de Langestraat en ging al snel over naar de Meridiaan. Op de huidige locatie (wonen- werken terrein Pollux) zitten wij nu alweer vanaf juli 2011. Dit pand werd opgeleverd op dezelfde dag als onze jongste ‘opgeleverd’ werd.

In al deze jaren hebben erg veel mensen onze praktijk weten te vinden. Ik werk al jaren samen met ZZP’ers en daarnaast werken wij op zeer veel verschillende basisscholen. Als een van de weinige oefentherapie praktijken, zijn wij een Plus praktijk. 

Bij ons weet u zeker dat u de juiste zorg op maat krijgt!

 

Ik kan niet wachten om ook u te helpen gezond te bewegen.

Tot snel,

 

Groetjes Elles